Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar vedrønende Viborgvejs udvidelse ved Holmstruphøjvej

Høringssvar
Udkørsel fra Holmstruphøjvej til Viborgvej med et lys kryds, evt. fransk lys kryds, anser vi som den eneste acceptable løsning.

Udkørsel fra Holmstruphøjvej til Jernaldervej via en helt ny gennemkørselvej er uacceptabel på det forligende grundlag og de faktuelle vejforhold.
Det forelæggende grundlag.

Der er ikke foretaget tilstrækkelige miljøundersøgelser/vurderinger for forholdene, hvis der etableres en ny gennemkørselvej, for de ejendomme som bliver påvirket af den forøgede trafikmængde som vil forekomme i den sydlige ende af Holmstruphøjvej og på Jernaldervej, dette gælder også de to børne-intuitioner Jernurten og Bulderby.

Vejforholdene ved en ny gennemkørselvej
Det er meget uhensigtsmæssigt at en ny gennemkørseksvej vil komme til at krydse to cykelstier inden for kort afstand, den første er pt. meget sikker uden krydsende biltrafik. Begge bliver benyttet som skolecykelstier.
Jernaldervej er meget stærkt belastet om morgenen og om eftermiddagen. Det betyder allerede nu lang kø for udkørsel fra området til Jernaldervej, yderligere flere hundrede husstande, med denne udkørsel som eneste mulighed, vil betyde utålelige forhold for beboerne i hele området når man skal på arbejde om morgenen.
Der er ingen lyskryds på Jernaldervej. Derudover er vejen, foruden at være belastet af meget biltrafik, også busrute for linje A3 (hvilket vi som beboere er meget tilfredse med), men der er ingen buslommer ved bustoppestederne, disse forhold giver lange bilkøer.
Mvh. Annette og Dan Volmar, Holmstruphøjvej 215, 8210 Aarhus V
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Dan Volmar

Indsendt

02/12/2019 22:32

Sagsnummer

HS6265797

Informationer

Startdato
Svarfrist
Emneord
Trafik og mobilitet
Område
Hasle Tilst - Brabrand Nord
Hørings-id

H128