Gå til hovedindhold

Høringssvar

BEVAR UDKØRSEL FRA HOLMSTRUPHØJVEJ TIL VIBORGVEJ

Den udsendte miljøvurdering om Viborgvejs udvidelse indeholder et ”hovedforslag”, der vil have vidtrækkende negative konsekvenser på borgerne i boligkvarteret på Holmstruphøjvej og den del af Jernaldervej, hvor der skal etableres udkørsel til Jernaldervej. Jeg vil derfor på det kraftigste opfordre til, at der fastholdes en løsning med udkørsel til Viborgvej – og at dette implementeres som hovedforslaget i den udarbejdede miljøvurdering.

I miljøvurderingen, som burde være neutral i sin vurdering, er der en klar tendens til, at Forvaltningen har tillagt en urimelig positiv vinkel på deres hovedforslag, mens de forhold, der er i de mange borgeres interesse om fastholdelse af udkørslen til Viborgvej, enten er negligeret eller slet ikke berørt i rapporten. Dette er ikke tilfredsstillende og bør uddybes og ændres.

I vedhæftede dokument har jeg stillet en række spørgsmål og givet kommentarer til miljøvurderingen, som bør besvares, inden der tags en politisk beslutning – en beslutning som er i borgernes interesse i stedet for Forvaltningens interesse, og som fastholder en udkørsel fra Holmstruphøjvej til Viborgvej med en minimal gene til følge for bilister på Viborgvej.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Flemming Hermann

Indsendt

03/12/2019 10:31

Sagsnummer

HS8703739

Informationer

Startdato
Svarfrist
Emneord
Trafik og mobilitet
Område
Hasle Tilst - Brabrand Nord
Hørings-id

H128