Gå til hovedindhold

Høringssvar

Stop boligfesten og tænk på området

Aarhus Kommune synes endnu engang fuldstændig ukritisk at sende de private bygherrers ublu ønsker videre til borgerne, med fuld støtte fra kommunen selv. Det er mig uforståeligt at dette overhovedet at kommet frem til en høring uden blankt at være afvist af kommunen.

Der er bestemt ikke plads til etageboliger på det gældende område.

Det er allerede beskæmmende at der blev bygget så højt på den anden side af Lokesvej, lige modsat kolonihaverne, med altaner der fuldstændig udstiller folk i deres egne haver. Hvad I alverden foregår der på kommunen?

Jeg er enig med andre indsigelser i at der mangler idræts faciliteter i området, og Åbyvej 79-81 samt Lokesvej 4 virker som et oplagt område til at anlægge dette.

Lokesvej 8-10 ville være helt oplagt som rekreativt område der kunne skabe en overgang fra boligerne mod nord, til kolonihaverne mod syd. Lav området til en vildtvoksende park, med plads til biodiversitet, som kan benyttes af de nye beboere, i stedet for den ulækre kloak sø der er anlagt mellem højhusene.

Og så en bøn om at lade de virksomheder der ønsker at blive på Lokesvej 6 og 12 blive liggende. Hvis det er så vigtigt at lade Systematic bygge et rædselstårn, så lad også disse virksomheder blive i de rammer de har.

I forhold til at anlægge endnu en parkeringskælder, så synes jeg kommunen skal sikre sig at den eksisterende kælder på nordsiden af Lokesvej er fyldt først. Det er ikke rimeligt at de "fredelige" kolonihaver skal begraves i endnu 2 års infernalsk larm af udgravning til endnu en tom parkeringskælder.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Morten Bock Sørensen

Indsendt

15/03/2020 23:45

Sagsnummer

HS0956047

Informationer

Startdato
Svarfrist
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Åbyhøj
Hørings-id

H152

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00