Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar

Der nævnes i oplæget at den nye bebyggelse skal være lavere end det allerede eksisterende, hvilket jeg er helt enig i. Dog synes jeg stadig man planlægger at bygge alt for højt, 2-3 etager bør være maks. Boligerne belligende på Lokesvej 9-11 er ud mod Lokesvej bygget i 4 etager, derfor virker det noget underligt at ville bygge op til 5 etager på den modsatte side af vejen, hvor man vil bygge lavere.

Det er fornuftigt at en del af bebyggelsen bliver almene boliger, men det undrer mig at alt skal være lejebolig. Hvorfor ikke lave mere blandet bebyggelse og også bygge ejerboliger? Igen for at holde byggeriet nede i højden, hvorfor så ikke få bygget f.eks. rækkehuse?

Som en sidste kommentar vil jeg henstille til at kommunen indskærper at reglerne for støjende arbejde overholdes, og at det har konsekvenser når dette ikke gøres. Med det byggearbejde der er nu/har været er reglerne blevet overtrådt adskillige gange og dermed været til gene for os der bor i området, men tydeligvis uden nogen form for konsekvens.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Jacobsen

Indsendt

25/03/2020 09:15

Sagsnummer

HS5386259

Informationer

Startdato
Svarfrist
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Åbyhøj
Hørings-id

H152

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00