Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sammentænkning med visionsplan for banegårdsområdet

Efter deltagelse ved det digitale borgermøde den 8. september savner jeg en forklaring på, hvordan der sikres sammentænkning imellem dette projekt og den samtidige visionsplan for banegårdsområdet - særlig med fokus på omplacering af rutebilstationen.

Hvordan indgår overvejelserne om en nu busterminal, tættere på banegården, i dette projekt. Ikke i forhold til selve overdækningen og etablering af parkeringskælder og cykelhotel i denne, men i forhold til den fremtidige placering af togperronerne?

Vil de nuværende perroner, øst for Bruuns Bro fortsat være i anvendelse, eller vil de fremtidige perroner løbe fra Bruuns Bro og mod vest?

Såfremt det sidste er tilfældet, kunne skinnerne ved de nuværende perroner graves os (undtaget letbanespor og havnespor naturligvis), og erstattes af bus-perroner med ind-/udkørsel fra Værkmestergade. Derved ville busterminalen ligge i direkte sammenhæng med jernbanen, og derved sikre optimale vilkår for skift imellem transportformer. Det må ligeledes være en billigere løsning, end at etablere en ny rutebilstation på et dæk over jernbanen, øst for banegården (forklarende kortbilag vedhæftes).

Såfremt de nuværende perroner også tænkes anvendt efter overdækning af banegraven kan i blot se bort fra mit høringssvar.

M.v.h. Anders Dam
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Anders Dam

Indsendt

10/09/2020 15:44

Sagsnummer

HS0976164

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Midtbyen
Hørings-id

H191

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00