Gå til hovedindhold

Høringssvar

Fedt projekt - og husk: det stilsigende flertal

Jeg er, som borger i Aarhus Midtby, ekstremt begejstret for dette projekt, som efter min mening vil binde Aarhus Midtby sammen som en helhed. Det er en harmonisk fortætning, som passer både til højhusene (EY + Comwell), samt de kommende højhuse ved Sydhavnen, og til de eksisterende sidegader langs jernbanesporerne. Det vil skabe et fantantisk miljø - og give Aarhus endnu mere "storby"-følelse, som jeg især ønsker for byen.

Hvis jeg må udtrykke mig generelt omkring den evige kritik af Aarhus Kommune, og især Teknisk Udvalg, som er ekstremt trættende - også at følge i pressen:
- Rigtig mange indsigelser, er baseret på folks egen egoisme, fordi de netop bor tæt på, og mener af en eller anden grund, at Aarhus Midtby skal være et bymuseum, og nærmest være fredet. Men nok især, fordi de er bange for deres egne ejendomsværdier - og lader dette gå ud over Aarhus som helhed. Det er asocialt, og de glemmer at Aarhus' udvikling de sidste 20-30 år, netop har skabt dem deres ejendomsværdier.
- Jeg bor også selv tæt på dette projekt, men har intet imod det fremlagte - tværtimod. Det er et ekstremt utiltalende område - tilsvarende arealet foran Københavns Hovedbanegård.
- Jeg har valgt at gøre en undtagelse, og skrive en positiv indsigelse for dette projekt, som jeg iøvrigt ved, at rigtig mange borgere også støtter. Men størstedelen af borgerne i Aarhus Kommune, repræsenterer det, som jeg vil kalde et "stilsigende" flertal; folk gider/ønsker ikke, at sige noget om et givent projekt, fordi de enten er "ligeglade" med projektet, eller alternativt støtter det, men gider ikke bruge tid på at skrive en positiv indsigelse.
- Slutteligt håber jeg, at Aarhus Kommune vil gøre sig umage for at igangsætte projektet hurtigst muligt, da området virkelig trænger til en opstrammer.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Alexander Stendevad Skøtt

Indsendt

15/09/2020 16:17

Sagsnummer

HS4029265

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Midtbyen
Hørings-id

H191

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00