Gå til hovedindhold

Høringssvar

Meget ærgeligt forslag som forhåbentligt ikke bliver til mere end et forslag.

Jeg synes det virker fuldstændig hul i hovedet at ville dække banegraven til. Det bliver ærgeligt for alle der krydser frederiks allé broen at man ikke længere kan se togene trække ind i banegården. Det bliver ærgeligt for os beboere på Kriegersvej og Hallsti (og alle der færdes her) at der ikke længere kan nyde det grønne i form af træer og andre planter på skråningerne ned til skinnerne. Og for ikke at snakke om det kæmpe byggearbejde som enormt mange mennesker - igen, beboere såvel som alle andre forbipasserende - skal lægge både øre og øjne til. Der er så uendelig mange mennesker der nyder det grønne afbræk langs på Hallssti. Det ville være så ærgeligt, og jeg har ingen tiltro til at hvis dette projekt bliver realiseret - Please, please, please nej, nej, for helvede, nej - at det kommer til at integrere sig overhovedet med resten af byen og da slet ikke med Hallsti, Kriegersvej og hele frederiksbjerg.

Jeg forstår heller ikke hvordan man kan sælge et sådant projekt som bæredygtigt?? Der er intet bæredygtigt i opførelsen af spritnyt byggeri! Hvad skal det til for?
Der er så mange argumenter i mod det her forslag, som andre har formuleret meget bedre end jeg kan. Hvad med trafikken?
4-20 etager høje bygninger??? Hvorfor? Hvad er behovet for så meget byggeri, så tætpakket og højt som udskifter for et dejligt pusterum langs Frederiks Allé?

Jeg håber for mig selv, alle mine medbeboere rundt om banegraven, resten af Århus og de mange mennesker der besøger vores skønne by, at dette ikke bliver til mere end en virkelig, virkelig ærgelig idé.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Jens H. Mosegaard

Indsendt

17/09/2020 17:59

Sagsnummer

HS9997842

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Midtbyen
Hørings-id

H191

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00