Gå til hovedindhold

Høringssvar

overdækning og nyt bykvarter over banegraven

Jeg er sognepræst i Langenæskirken på 24. år og har fra dag ét nydt bydelens særlige kendetegn: Langenæs er central i Aarhus og har samtidig lys og luft og himmel og grønne områder. Netop området ned mod Banegraven er med til at afgrænse bydelen med sine skrænter af vildnis og ja, igen: Åbenhed og himmelstrøg.
Borgerne på Augustenborggade, Langenæs Allé, Åbenrågade, Nordborggade har naturligvis direkte glæde af udsyn og udblik. Man kan se op til Hasle - hen over Åbyhøj. Man mærker byens kvarterer og topografiske forskelle.
FORTÆTNINGSBYGGERI OVER BANEGRAVEN ØDELÆGGER - SMADRER!! - IKKE KUN LANGENÆS MEN OGSÅ UDBLIKKET FRA "DEN ANDEN SIDE" - NEMLIG ÅBYHØJ OG HASLE!
Lad nu byen hvile lidt! Lad os nu ikke bare lave flere høje ejendomme og nedbryde de særlige kendetegn, vi Aarhus-borgere er så glade for: Sigtelinjer hen over højderygge og bakker, hvor vi får øje på bugten eller bakkerne, der omkranser os. Når jeg står på Hasle torv og ser ned ad Viborgvej, standses mit blik mod bugten af prismet... Det prikker i hjertet hver gang...
STOP DENNE UDVIKLING AF HJERTELØST FORTÆTNINGSBYGGERI!
LAD LANGENÆS VÆRE EN BYDEL, DER MOD NORD OG VEST VIRKELIG AFGRÆNSES SOM ET NÆS AF SKRÆNTER OG BANEGRAV.
Lad os bevare himmel og lys og udblik på Langenæs.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Anne Ehlers

Indsendt

23/09/2020 08:12

Sagsnummer

HS2903374

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Midtbyen
Hørings-id

H191

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00