Gå til hovedindhold

Høringssvar

Højhuse på banegraven frabedes

Kære byråd.

Jeg skriver til jer med en bøn om at I ikke giver tilladelse til at bygge højhuse på Det planlagte område på banegraven.

Som beboer på Frederiksbjerg, synes Jeg at planen om at overdække banegraven er fremragende.

Særligt ideen om at skabe bedre forhold for offentlig transport og cyklister i en bilfri bydel ser jeg som en positiv ting for Aarhus og Frederiksbjerg.

Jeg frygter dog at vi i Aarhus igen får en bydel, med høje huse som skaber skygge og lavt til loftet fra byrummet. Endnu en Aarhus historie om grimt nybyggeri, som ødelægger byens sjæl.

Jeg elsker Frederiksbjerg og midtbyen.

Jeg vil så nødigt se byens flotte vartegn Rådhuset, blive en statist i endnu en fortælling om høje, kønsløse bygninger i en fortættet by.

Jeg vil gerne appellere til at der bygges lavt byggeri på grunden, således at banegraven vil harmonere med resten af det oprindelige område.

Bruuns galleri bør ikke sætte dagsorden for højder omkring vores flotte område ved park allé, Banegården, Bruuns gade og Rådhusparken.

Skab endeligt et rum hvor mennesker kan leve og trække vejret uden høje bygninger som skygger. Det kunne blive en fantastisk tilføjelse til en i forvejen fantastisk by (havneområdet undtaget).

Med venlig hilsen Line.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Line Berthelsen

Indsendt

23/09/2020 20:58

Sagsnummer

HS1114028

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Midtbyen
Hørings-id

H191

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00