Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - En ny multihal på Bispevej i Stavtrup, Viby

Multihal Stavtrup

Bosiddende på Søholmvej 3, vil vi blive nærmeste nabo til den kommende multihal, såfremt den placeres nærmest hjørnet Bispevej/Søholmvej, som det indtil videre fremgår af tegningerne. Det vil vi selvfølgelig på det kraftigste modsætte os, da vi så vil få udsigt til en høj halmur, fremfor vores udsigt til mark og især ind over Aarhus. Derfor ser vi det som en værdiforringelse for os i vores dagligdag, men selvfølgelig også for vores hus. Hvis hallen SKAL placeres på nævnte matrikel, ønsker vi den placeret mere midt på matriklen og gerne fordybet i enden op mod Søholmvej/Jarlsmindevej, nu hvor der er en hældning på grunden. Evt. a la Moesgård.
Vi ser dog naturligvis helst rekreativt område på grunden, til glæde og gavn for store som små i Stavtrup. En multihal vil være fint for byen, men en sådan mastodont lige foran vores hus, er vi selvsagt ikke interesseret i.
Derforuden har vi bekymring om den øgede trafik, samt støjgener fra en evt. Multihal. Vi har en forvejen rigelige støjgener fra Fritidsklubben og de ungsomsfester, der bliver holdt udenfor i det område, med diverse soundboxes etc.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Elin Kongensholm

Indsendt

21/01/2021 18:37

Sagsnummer

HS6097280

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H246

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan, Byggeri og Miljø

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00