Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - En ny multihal på Bispevej i Stavtrup, Viby

Multihal i stavtrup

Hej, jeg er mega støtter af en kommende multihal, som i den grad vil skabe endnu mere af en skøn og fantastisk idrætskultur vi har her i Stavtrup, hvor pladsmanglen i den grad har været en
udfordring. Grunden på Bispevej ligger perfekt midt i Stavtrup imellem skole/nuværende hal og fodboldbanerne. Jeg glæder mig til at se mine børn samt alle deres venner og forældre mm bruge multihallen, som et nyt samlingspunkt i Stavtrup. Det har vi manglet i mange år.

Camilla Salling har opdateret sit høringssvar samme dag. Det nyt høringssvar er kopieret nedenfor:

Hej, jeg er mega støtter af en kommende multihal, som i den grad vil skabe endnu mere af en skøn og fantastisk idrætskultur vi har her i Stavtrup. Halplads har været en kæmpe udfordring i Stavtrup i mange år, derfor glæder mig endelig at kunne gøre og lave de ting, som man har skulle til andre byer. Det bliver dejligt at kunne få et nyt samle sted i Stavtrup, hvor ung som gammel kan være og glæde sig over vores dejlige by. Grunden på Bispevej ligger perfekt midt i Stavtrup imellem skole/nuværende hal og fodboldbanerne. Jeg glæder mig til at se mine børn samt alle deres venner og forældre mm bruge multihallen, som et nyt samlingspunkt i Stavtrup. Det har vi manglet i mange år.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Camilla Salling

Indsendt

28/01/2021 11:23

Sagsnummer

HS2580436

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H246

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan, Byggeri og Miljø

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00