Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - En ny multihal på Bispevej i Stavtrup, Viby

Transperans i forhold til størrelse og placering

Efter at have lyttet på indlæggene på borgermødet den 2. feb. 2021 melder der sig påtrængende spørgsmål, som ikke blev adresseret.

1. Befolkningstilvæksten i Stavtrup står tilsyneladende slet ikke mål med størrelsen på den planlagte multihal. Det fremgik på borgermødet at de ekstra planlagte kvadratmeter for multihallen udgør en 3-4 dobling af det nuværende halareal i Stavtrup. Det synes at være langt mere end den befolkningsmæssige tilvækst tilskynder. Da netop størrelsen er en afgørende begrundelse for placering, er det er vigtig forudsætning at få afklaret.

2. Det virker ikke til, at der er den fornødne transparens på beslutning om placering. Hvis 1) kan diskuteres, så skal placeringen jo diskuteres i forhold til en multihal med den nødvendige størrelse. Det virker ikke som om der er transparens omkring, hvorfor andre placeringer er fravalgt. Fx. fremgik det på borgermødet at det blev alt for dyrt at placere multihallen på grunden med det eksisterende klubhus. Her vil det være være godt at få frem, hvor stor merprisen (gerne i % af den samlede pris) vil være sammenlignet med det nuværende projektforslag. Som det fremgik ved en af de sidste indlæg, synes den eneste reelle begrundelse for at flytte multihallen til Bispemarken, at der skal anlægges en kunstgræsbane. Så hvad er den reelle begrundelse?

Jeg går ind for en multihal, men ønsker at størrelsen skal afspejle det LOKALE behov. Hvis det viser sig at der rent faktisk er et behov for 5.500 m2 multihal, så bør man virkelig bruge tid og anvende kræfter på, at finde en holdbar og bæredygtig placering. Her er jeg bekymret for den øgede trafik i og omkring Stavtrup stationsby, hvis placeringen bliver ved Bispevej.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Torben Glock

Indsendt

02/02/2021 18:59

Sagsnummer

HS3151940

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H246

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan, Byggeri og Miljø

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00