Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - En ny multihal på Bispevej i Stavtrup, Viby

Tilslutning til en multihal opført på Bispevej

Som forældre til tre aktive børn har vi på alle måder lyst og grund til at bakke op om det fantastiske arbejde en stor gruppe frivillige mennesker har investeret oceaner af timer i. Tusind tak til de frivillige ildsjæle fra haludvalget for det flotte forarbejde (hvor der er undersøgt og afsøgt på absolut respektfuld vis), der har gjort det muligt for mig blot at skulle tage stilling.

Vi er så heldige at vores familie bevæger sig i mange forskellige retninger, hvad interesser angår - om det er tennis, badminton, håndbold, fodbold, løb, cykling, gåture eller små kreative håndelag - ja så er en af os repræsenteret i en eller anden grad.
Jeg anser forskelligheden i interesser som en kæmpe styrke - og glædes (både) når vi som familie møder dem der gør det samme, men mindst lige så meget når vi møder og måske inspireres af dem der gør noget andet.
Netop det sidste leder mig videre til debatten omkring beliggenheden af “multihallen - stedet der samler”. Min klare holdning er, at vi får absolut optimale forhold ud af at samle de forskellige interesser (såvel kulturelle som sportslige) så tæt på hinanden som muligt. På denne måde skabes synergi samt etablering af nye fællesskaber - på tværs af interesser. Dette muliggøres netop ved at opføre multihallen som foreslået på matrikel nr. 15m på Bispevej. En central placering hvor der i forvejen allerede er fodbold, spejder, natur (med rig mulighed for gåtur eller anden fysisk udfoldelse), tennis.

Jeg tilkendegiver hermed min fulde opbakning til en kommende multihal beliggende på Bispevej.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Camilla Mikkelsen

Indsendt

04/02/2021 08:32

Sagsnummer

HS1855089

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H246

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan, Byggeri og Miljø

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00