Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - En ny multihal på Bispevej i Stavtrup, Viby

Opbakning til Multihal på Bispemarken

Jeg vil tilkendegive min 100% opbakning til en Multihal i Stavtrup placeret på Bispemarken.
Behovet er stort i Stavtrup for yderligere idrætsfaciliteter, det lader alle til at være enige om.
Der er indvendinger angående placeringen på Bispemarken - primært anført af personer der bor på eller omkring Bispevej og stationsbyen - og dermed frygter for deres lokalområde. Det kan man jo godt forstå - jeg har selv boet på Bispevænget i mange år, og sætter utrolig meget pris på området. Men af og til bliver man nødt til at sætte fællesskabets interesser over sine egne personlige behov! Jeg forstår godt frygten for en stor grim hal - som der jo desværre er mange eksempler på i kommunen - men man kunne gøre sin indflydelse gældende i den kommende udforming af hallens udseende, fremfor de bevidstløse protester imod den oplagte placering på Bispemarken. Husk på - at de problemer som modstanderne adresserer såsom støj, trafik etc jo bare flytter et andet sted hen! Bispemarken er udlagt til idræt - der er gode tilkørselsmuligheder - der er lige gjort trafikmæssige forantaltninger i området med pukkelbump, det er tæt på eksisterende idrætsanlæg osv - jeg kunne blive ved .......
Vi bor i et af de grønneste områder i Århus, med natur til stort set alle sider, 2 søer osv..., hvilket jo fuldstændig udvander argumentationen fra "den grønne kile" - en "kile" ind i et ellers velfungerende lokalsamfund!
Jeg håber at alle de lokale ildsjæle fortsætter deres kamp for multihallen - og at kommunen lytter til sund fornuft - fremfor nogle få højtråbende individer med særinteresser i området umiddelbart omkring Bispemarken.
vh
Thorbjørn Grøfte
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Thorbjørn Grøfte

Indsendt

04/02/2021 10:33

Sagsnummer

HS8663846

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H246

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan, Byggeri og Miljø

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00