Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - En ny multihal på Bispevej i Stavtrup, Viby

Støtte til forslaget

Som relativt nytilflyttet til Stavtrup kan det altid være lidt besynderligt at se mennesker strides med store ord og beskyldninger frem og tilbage om noget, der kunne findes en pragmatisk løsning på. Jeg skriver jeg dette for at udtrykke min støtte til forslaget om at bygge multihal på den foreslåede grund. Jeg forstår selvsagt mange af de berørte naboers bekymringer, men mange af dem, som bla. er fremført af Den Grønne Kile, virker bare ikke specielt gennemtænkte.

For det første har den omstridte grund i årevis været udlagt netop til det formål, en Multihal lægger op til. Det kan ikke komme som en overraskelse for nogen, når der nu sker noget.

For det andet er det bestemt ikke en idyllisk "naturgrund" lige nu, men derimod den kedeligste pløjemark, man kan forestille sig. Området vil i den grad have gavn af en udvikling. Og så hurra for, at det ikke er endnu et boligbyggeri eller en erhvervspark.

For det tredje, Den Grønne Kiles alternative forslag om at lave en bypark med mini-haver for hver vej, osv. fremstår næsten komisk. Som andre har skrevet, med skov og sø så nær ved, hvorfor så stoppe op i en kunstigt anlagt park, hvor man har måttet opfinde forskellige formål og aktiviteter til lejligheden, i modsætning til en Multihal, som straks ville kunne fyldes med aktiviteter. Man kan måske forestille sig de umiddelbare naboer gå op i et byparksprojekt, men resten af Stavtrup vil formodentlig engagere sig i og bruge multihallen, hvis den bygges et andet sted. Derfor virker netop navnet Den Grønne Kile uheldigt i denne sammenhæng: Kiler er noget, der splitter, ikke noget der samler.

For det fjerde, det med at den projekterede multihal er sammenlignelig med domkirken, er en besynderlig analogi. Så stor er den domkirke altså heller ikke. Og vi regner heller ikke med at multihallen ligefrem får tårne. Den faktiske størrelse ligger et sted mellem Rema og skolen.

Når alt dette er skrevet, så synes jeg naturligvis det må være en forudsætning, at det endelige byggeri og anlæg udformes, så det passer bedst muligt ind i fht. naboskabet med særligt Mondrupvej og således, at der ikke ledes trafik ned mod Søholm og spejderhytten. Det må da være muligt at lave en løsning, der tilgodeser dette.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Toke Riis Ebbesen

Indsendt

04/02/2021 10:36

Sagsnummer

HS3064668

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H246

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan, Byggeri og Miljø

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00