Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - En ny multihal på Bispevej i Stavtrup, Viby

Multihal i Stavtrup

Jeg deltog i online-mødet forleden og er dybt imponeret over det arbejde og engagement Hal-udvalget har lagt - og fortsat ligger - i etableringen af en multihal i Stavtrup. Jeg er stolt over at bo i Stavtrup med så stærke lokale kræfter. Udbyggede idrætsfaciliteter er stærkt tiltrængt!
Jeg kan sagtens forstå at Den Grønne Kile og beboerne tæt på Bispemarken har betænkeligheder ved opførelsen af en multihal på den kommunale grund, der i årevis har været udlagt til idrætsanlæg. Men jeg må også indrømme - som flere høringssvar også påpeger - at det virker noget søgt, at man fremhæver en bypark eller anden grøn løsning, som et langt bedre alternativ, når skov og sø ligger så tæt på. For mig at se, er det at tilgodese de få på bekostning af de mange.
Det var i midlertid ikke placeringen af multihallen, der skulle drøftes/præsenteres på borgermødet, men alene det spørgsmål om lokalplanen skal ændres, så arealet også kan rumme rekreative løsninger.
Jeg støtter op om forslaget om at ændre lokalplanen, og håber i dén grad at vi kan få en multihal på Bispemarken, der rummer både idrætsfaciliteter og mulighed for et rigt kulturliv.
Og så vil jeg igen kvittere for det fantastiske arbejde hal-udvalget udfører for at realisere en multihal i Stavtrup. Hatten af for det!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Mikkel Bjerg Kongsbak

Indsendt

04/02/2021 14:05

Sagsnummer

HS1849470

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H246

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan, Byggeri og Miljø

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00