Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - En ny multihal på Bispevej i Stavtrup, Viby

Multihal i Stavtrup

Jeg bakker 100 % op om en Multihal i Stavtrup. Vi mangler halkapacitet i Stavtrup og mange af vores lokale børn, må søge til andre haller for at dyrke deres sport pga. manglende haltider i Stavtrup. Eller værre endnu så dropper de helt med at være aktive fordi deres sport kræver en køretid på 20-30 min. Har selv en søn som dyrker Floorball i Tilst, som drømmer om at spille i Stavtrup, når der kommer flere haltider.
Eftersom beliggenheder er undersøgt og konklusionen for bedste beliggenhed er Bispevej, støtter jeg op om denne placering. Og hvis vi skal være ærlige, er der ikke mange af os, som ønsker at være nærmeste nabo. Så derfor mener jeg også, at vi i projektet skal have respekt for nærområdet, især på trafikdelen.
Området er lidt et trafikknudepunkt i forvejen, så måske en rundkørsel for enden af Klokkeskovvej, hvor den ene afkørsel er til multihallen, således multihal trafikken ikke skal ned af Bispevej. Ved en rundkørsel får man også sat farten ned i området, hvor der forhåbentligt snart er mange CYKLENDE børn og voksne på vej til sport, spejder eller rundt om søen. Et stort ønske kunne være en cykeltunnel for enden af cykelstien på Klokkeskovvej.
Men mest af alt ser vi frem til en hal mere i Stavtrup.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Carsten Stidsen

Indsendt

04/02/2021 17:21

Sagsnummer

HS4249673

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H246

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan, Byggeri og Miljø

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00