Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - En ny multihal på Bispevej i Stavtrup, Viby

Opbakning til multihal på Bispevej

Efter at have deltaget i borgermødet vedrørende multihalsprojektet på Bispevej matrikel 15 m, er jeg kun blevet bekræftet i, at placeringen der allerede er udlagt til formålet, er helt rigtig.

Behovet for flere idrætsfaciliteter er stort i Stavtrup og en central placering hvor der er nærhed til spejder, tennis og fodboldklubben er ideel så byen dermed får samlet de forskellige tilbud. Multihallen vil ikke kun skulle rumme idræt, men også være et “multihus” til glæde og gavn for alle Stavtrup borgere. Stedet kan være med til at skabe muligheder og fællesskaber på tværs af unge og gamle, hvorfor en placering på Bispevej også ideel da den også skaber nærhed til plejehjemmet søholm.
Jeg har stor forståelse for, at beboerne i området er bekymrede for parkering, udsyn, indkig, støj osv. dette er jeg dog helt overbevist om, at projektgruppen bag multihallen og arkitekterne kan finde gode holdbare løsninger på. Umiddelbart ser jeg også, at projektgruppen har lagt op til en integration af en multihal med et skønt grønt område omkring, hvilket fint vil understøtte områdets karakter.

Haludvalget har på forbilledlig vis undersøgt alle muligheder der er for placering af en multihal på de arealer kommunen ejer i området. Konklusionen af dette arbejde er at placeringen på Bispevej er den bedst mulige. Lad os samles og få igangsat en fantastisk projekt til glæde for os alle i tæt samspil med Aarhus kommune.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Eva Hansen

Indsendt

04/02/2021 17:46

Sagsnummer

HS2388395

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H246

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan, Byggeri og Miljø

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00