Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - En ny multihal på Bispevej i Stavtrup, Viby

Støtte til Mulitihallen

At få lov ril at opføre en multihal i Stavtrup er en hel særlig og unik mulighed som ikke mange forstæder nogensinde får. Behovet er tydelig, den eksisterende hal- og bane-kapacitet er etableret i 70’erne, siden da er byen vokset ligesom medlemstallet. De nuværende 1600 medlemer aktiviteter medfører at der er hverken haltider eller plads til nye kultur-initiativer i byen. Der er heller ikke kapacitet til at imødekomme den efterspørgsel de store nye årgange af børn vil kræve for st holde liv i byens idræts og kulturtilbud. Multihallen vil utvivlsomt blive et kæmpe aktiv for alle stavtrup 5000 beboere.

Man skal selvfølgelig tage hensyn til naboer ifm placeringen på marken ved stationsbyen, så de og de ca. 200 medlemmer af Den Grønne Kile også bliver glade for multihallen. Måske de kunne være med til at præge udeområderne, parkeringsmuligheder osv. Det vil dog kræve aktiv deltagelse i processen med kommunen som pt ikke eksisterer. Der har desværre kun være kritik og ikke konkrete gennemarbejdede ideer som kommunen reelt kan vurdere.

Der er ikke en alternativ placering af multihallen af mange årsager, så lad dialogen gå på hvordan den bedste løsning på matrikel 15m på Bispevej.

Herfra skal lyde en uforbeholden støtte til multihal-projektet.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Mads Preetzmann

Indsendt

05/02/2021 20:41

Sagsnummer

HS6305326

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H246

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan, Byggeri og Miljø

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00