Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - En ny multihal på Bispevej i Stavtrup, Viby

Fuld opbakning til placering på Bispevej

Min mand og jeg flyttede til Stavtrup for seks år siden fra en lejlighed i Aarhus, da vi forelskede os i forstadsbyen, som vi troede, rummede alt en børnefamilie kunne drømme om. Siden da har vi fået to børn, og for alvor testet Stavtrup ift vores drømme og forventninger. Vi er blevet positivt bekræftet i, at Stavtrup er mangfoldig by med engagerede borger i alle aldre, og med alle typer af uddannelser, jobs, osv. Borgere, der vil hinanden og som engagerer sig i lokalt sammenhold, natur, idræt og kultur.
Stavtrup har desværre også skuffet os - ikke menneskerne, men mulighederne. Eksempelvis ville vores datter på 4 år så gerne gå til gymnastik. Vi sad derfor klar kl 20.00 på tilmeldingsaftenen. Men selvom vi havde tilmeldt hende ét minut over otte, så kom hun ikke på holdet. Det var en sønderknust 4-årig. Selv her et år efter taler hun stadig om det. At hendes veninder går til gymnastik, men at hun ikke kan. Det er blot ét eksempel på, hvor vi desperat mangler halfaciliteter NU!

Og det er desværre ikke kun halfaciliteter. Det er et generelt samlingspunkt for Stavtrup, som vi savner. Eksempelvis har vi i mine to mødregrupper ikke haft et naturligt offentligt sted at mødes - Stavtrup har ingen café, bager med borde eller andet naturligt centrum at mødes. Ønsker vi take away til aftensmad (som ikke er pizza) skal vi ind til Viby, ligesom hvis vi vil låne bøger på biblioteket eller til et foredrag eller andet kulturelt arrangement. Det medvirker desværre til Stavtrup mest af alt fungerer som en satellitby. Vi savner de muligheder i Stavtrup - som kan samle Stavtrup.
Processen hen mod at få det sted, som samler os, ønsker jeg ikke udskudt pga eventuel anden placering af multihallen ved Bispevej.

Netop med fokus på at samle byen, finder jeg placeringen ved Bispevej optimal. Denne placering vil binde de forskellige bydele sammen. Det er desuden den bedste placering for Stavtrups børnehave- og skolebørn, når de skal fra børnehave/skole til multihallen. Endelig vil placeringen binde inde- og udeidræt og natur sammen på en hel unik måde.

Derfor bakker jeg 100% op om placeringen ved Bispevej
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Julie Daugaard

Indsendt

06/02/2021 21:19

Sagsnummer

HS9720577

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H246

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan, Byggeri og Miljø

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00