Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - En ny multihal på Bispevej i Stavtrup, Viby

Kompromis, infrastruktur og nuværende lokaler

Stautrup mangler halplads ingen tvivl om det, men haludvalget som har besluttet sig for 5500 kvm på matrikel 15M har nu trukket lidt i land og vil ‘nøjes’ med 3500 kvm, I er ikke kommet med nogen form for projektplan for 15M. Inden I (læs kommunen) vil ændre kommuneplanen, burde kommunen så ikke lige klappe hesten og se hvad AAA United har besluttet, når alt kommer til alt er det jo AAA United der bestemmer (Holch Poulsen), dette udsagn står for egen regning. Jeg er selv vokset op i denne fantastiske by og er flyttet ‘hjem’ igen, for 10 år siden, for at give mine børn de samme muligheder. Dengang i 80’erne ville man have et klubhus med café (det er lukket igen pga manglende omsætning) det var fedt at afslutte træningen med en Faxe kondi, senere vil man have sif’en, den bliver idag brugt til børnefødselsdage. Haludvalget/SIFfodbold siger der mangler bane kapacitet, prøv at tage derned fredag eftermiddag, der løber der 15-20 piger rundt og spiller, så det drejer sig vidst mere om planlægning. Hvad får jer til at tro vi kan drive en ny café i mere end 20 år? Hallen skulle jo gerne være her i længere tid. Lokal historisk museum har vi haft, det lukkede pga manglende besøgende og besparelser, lokalerne bliver idag brugt til opbevaring for spejderne. Så har vi Constancia2 de har lukket det meste af året pga manglende omsætning. Bibliotek? Kommunen har mere eller mindre lukket alle mindre biblioteker efter Dokk1 er kommet, bogbussen kommer heller ikke mere, desuden er e-bogen kommet. Så er der foodtrucks, jo guldkylling, kødbilen og thai mad kommer, men teriyaki og Twitter burger er smuttet igen.
En positiv oplevelse mht. udvikling af stautrup og kompromisser var da søskrænten skulle etableres, der var der også borgermøde i hallen, men der fandt man en løsning. De forreste huse måtte kun være et plan, så man stadig kunne stå på jarlsmindevej og se søen. Se det blev stautrup enige om.
Så til haludvalget, hver lidt fleksible sæt jeres voldsomme ambitionsniveau ned de giver bagslag og næste gang i holder stormøde så ha’ noget ordentligt materiale klar, folk kan forholde dig til (her taler jeg også økonomi og tidshorisont på de sidste 2000 kvm). Folk har en generel tro at i alle bor i høje stautrup (det gør i jo ikke allesammen) men byen bliver splittet imellem dem bag skolen og de andre, det er squ synd.
Til kommunen undersøg om der er behov for så stort et projekt, når der nu allerede er lokaler der kan bruges. Sikre jer, at infrastrukturen er på plads inden I giver grønt lys (selvom det sikkert er en anden afdeling der skal fikse det).
Til lokalrådet tal på hele stautrups vegne og ikke på haludvalgets, i er HELE byens talerør til kommunen. (Brug ikke Facebook men opslagstavler og stavtrupportalen)
Placeringen ja det er jo kommunen der bestemmer ‘eller er det? Jeg vil nu godt have en mindre hal med en solid infrastruktur. Helst ikke på 15M. Byen mangler også et sted hvor de unge kan hænge ud og drikke en øl uden de bliver overvåget af en voksen. Så alt i alt er dette nok mere en henvendelse til kommunen end til haludvalget. Tænk på bysamfundet og ikke på prestige projekter. Har vi brug for det?
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Flemming Vestergaard

Indsendt

06/02/2021 23:55

Sagsnummer

HS2482009

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H246

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan, Byggeri og Miljø

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00