Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - En ny multihal på Bispevej i Stavtrup, Viby

Støtte til ændring af multihus til kulturmæssig karakter udover idrætsanlæg

Jeg flyttede til Stavtrup sammen med min familie i 2015. Stavtrup har vi oplevet som et stærkt lokalt fællesskab og med mange driftige ildsjæle. Det er skønt sted i en storby som Aarhus. Jeg er selv en del af idrætslivet, både som træner, forælder, ungdomsudvalg medlem og som aktiv i idrætsforeningen. Det store lokale engagement og aktiviteter er dog udfordret af begrænset kapacitet i halkapacitet og mulighed for at mødes.

På mit eget herre boldspil hold, er det eneste tidspunkt vi kan træne indendørs i Stavtrup fra 21.00-22.15 torsdag aften, forøvrigt i den gamle lille idrætshal på højvangsskolen, da der ikke er plads i hallen. Så her stiller vi troligt (når ikke Covid-19 forhindre det), 12+ herre i den pæne alder, i knap så pæn udfoldelse af boldspil, men vi har det herligt.

Som en del af det initiativrige multihals korps af frivillige, er der desuden blevet igangsat et væld af spændende aktiviteter fra stjerneløb, vandre- og rundtur til kulturelle aktiviteter. Et spirende fællesskab, som vil have enorm gavn af et fælles sted at mødes, et sted der samler. Det har vi brug for i Stavtrup. Det vil være til gavn for alle, uanset hvor man bor.

Idrætsanlæg kombineret med kulturelle muligheder, vil være et lokalt lokomotiv for Stavtrup, som Hammelbanen i sin tid var det for Stavtrup Stationsby. Stavtrup vil knyttes endnu tættere sammen, til gavn for børn, unge, voksne og ældre. Det kan jeg kun give min uforbeholdne støtte til at også gøre den allerede tilladte mulighed for idrætsanlæg på Bispevej, omfattet af offentlig formål også.

Som enkelt individer har vi til tider svært ved at se skoven for bare træer og vi har mange træer i Stavtrup. Men mit håb og ønske er at alle i Stavtrup vil gå sammen om at udvikle den bedst mulige løsning for et samlingssted for byen på Bispevej. Et sted som kan være til glæde for alle. Et flot fælles projekt, vil kunne gøre området endnu mere attraktivt og knytte området tættere sammen.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Knud Ryom

Indsendt

07/02/2021 14:30

Sagsnummer

HS6771438

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H246

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan, Byggeri og Miljø

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00