Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - En ny multihal på Bispevej i Stavtrup, Viby

JA TAK, til ny Multihal på Bispevej

Jeg har den størst respekt for alt det arbejde, der nu i flere år har været i fokus, så vi i Stavtrup bl.a kan få udvidet vores halkapacitet. At arbejdsgruppe ligeledes er så fremsynet og arbejder på, at sport og kultur kan gå hånd i hånd, er intet mindre end fantastisk godt set - Det er og bliver i min optik Stedet der samler, for alle os borgere i Stavtrup fra 0-100 år. Derfor støtte jeg, at lokalplanen/rammerne kan ændres således, der skabes mulighed for at udvide projektet på Bispevej.
Jeg støtter fuld ud en placering af Stavtrups nye Multihal på Bispevej. Den synergi, der kan skabes ved at samle idrætsfaciliteterne, tror jeg på, har en stor værdi for alle. Jeg er selv opvokset med at kunne løbe fra fodboldtræning og direkte ind i hallen til håndboldtræning. Fællesskab og samhørigheden i idrætten, var med til at skabe vejen til det gode ungdomsliv for mig, og det tror jeg også på, det er for min datter heri Stavtrup. At samle idrætsfaciliteterne er ikke kun godt tænkt på den korte bane, men absolut også på den lange bane i en by som Stavtrup. En by, der på alle måder er i en rigtig god udvikling. En by der med en synergi med sport, kultur og sociale aktiviteter, i en ny Multihal centralt beliggende på Bispevej, også har modet til at være fremsynet og bæredygtigt mange år frem.
I de projekttegninger, der har været fremlagt af arbejdsgruppen, ses det tydeligt, at byggeriet tager højde for lokalområdets karakter med plads til masser af grønne og oplevelsesmiljøer omkring Multihallen. Det er virkeligt godt tænkt, og vil blive til stor gav for os alle.
Jeg støtter lokalplansændringen/rammerne for m15 og dermed placeringen af den nye Multilhal på Bispevej 100 %
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Merete Poulsen

Indsendt

08/02/2021 17:47

Sagsnummer

HS4376403

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H246

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan, Byggeri og Miljø

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00