Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - En ny multihal på Bispevej i Stavtrup, Viby

KÆMPE JA TAK TIL MULTIHAL

Gruppen bag ”Stavtrup Multihal – stedet der samler” har ydet en stor-stor indsats for at alle borgere i Stavtrup kan få en hverdag med endnu mere idræt og endnu mere fællesskab. En masse frivillige borgere har tilmed gennem de sidste par år meldt sig på banen for at hjælpe til via undergrupper. Jeg synes det viser hvor fantastisk et sted Stavtrup er. Og hvor meget vi ønsker den hal.

At der på tegnebrættet ikke bare er en hal, men faktisk en stor flot multihal, der både vil favne fællesskabet bredt via mange forskellige idrætstilbud og tilmed tage hensyn til vores flotte natur – det virker virkelig gennemtænkt!

Jeg er frivillig træner i fodboldklubben og ser desuden store muligheder i at placere en multihal i nærhed af fodboldklubben. Også tennisklubben vil kunne få gavn af placeringen af en multihal på Bispevej.

Jeg kan godt forstå, at ikke alle byens borgere ønsker sig en multihal i baghaven, men jeg tror på at Aarhus Kommune kan og vil gøre alt for at sikre tilkørsel på den bedst mulige måde til mindst gene for dem som bor nærmest.

Det bliver et stort JA TAK til en multihal i Stavtrup på den foreslåede placering, Bispevej.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Mette Lind

Indsendt

09/02/2021 16:45

Sagsnummer

HS3089217

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H246

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan, Byggeri og Miljø

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00