Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - En ny multihal på Bispevej i Stavtrup, Viby

Opbakning til ændring af anvendelsesmuligheder for matrikel 15M

Stavtrup IF Gymnastiks bestyrelse bakker op om kommunens overvejelser om at ændre de formelle rammer for udvilingen af matrikel 15M Bipsevej/Klokkeskovvej, Stavtrup.
Det gør vi fordi området giver god plads for udviklingen af idrætsfaciliter i området uden at det påvirker de allerede allerede etablerede faciliteter.

Samtidig er området af en sådan størrelse, at der trods evt. opførsel af et halbyggeri på matriklen vil kunne skabes luft til det omkringliggende boligområder.
Vi ser således ikke en ændring af rammerne for matriklen som en hindring for at skabe en grøn forbindelse mellem Brabrandsøen, Stavtrup Stationsby og det resterende Stavtrup.
Matriklen skråner adskillige meter, hvilket vil giver gode mulighed for at indpasse bygninger i terrænet.
Der har været udtrykt bekymring omkring øget biltrafik i boligområderne på Bispevej og Mondrupvej. Det er dog vores forventning at Aarhus Kommune vil stille ekspertise til rådighed og de stille de nødvendige krav til byggerier på matriklen. Samtidig er deres vores håb at Aarhus Kommune vil bidrage til sikre stiforbindelser mellem Brabrandstien, idrætsfaciliter på martrikel 15m og det resterende Stavtrup herunder Højvangskolen og Aarhus Friskole.

Stavtrup IF Gymnastik har som byens største indendørs idrætsgren i dag meget dårlige vilkår med afvikling af alle vores hold i Højvangsskolens gymnastiksal.
Gymnastiksalen giver meget begrænsede udfoldelses- og udviklingsmuligheder, og det er således vores forventning at vi med bedre faciliteter og flere haltimer vil kunne udvikle foreningen de kommende år. Foreningen er allerede godt i gang med at samle midler sammen til gymnastikredskaber og -faciliter der vil kunne tiltrække især de lidt ældre børn.
Stavtrup IF Gymnastik bestyrelse
Benedikte Jacobsen
Kim Djernæs
Jakob Karlsen
Camilla Holmen Mindegaard
Lise Qvirin Krogh
Sara Lind Fredriksen
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Kim Djernæs

Indsendt

10/02/2021 08:33

Sagsnummer

HS9924672

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H246

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan, Byggeri og Miljø

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00