Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - En ny multihal på Bispevej i Stavtrup, Viby

Høringssvar: Multihal i Stavtrup – den perfekte placering!

Høringssvar: Multihal i Stavtrup – den perfekte placering!
Siden de første spæde tanke om en ny Multihal i Stavtrup opstod for ca. 10 år siden, har jeg med stor interesse både deltaget i arbejdet som medlem af Stavtrup Lokalråd og siden fulgt med i processen fra sidelinjen. Processen har hele vejen været åben for alle der har ønsket at deltage, og de der har deltaget har lavet en enorm indsats og et kæmpe arbejde for at være kommet så langt som vi er nu – en stor tak til alle herfra!
I Lokalrådet og i Multihalsudvalget under Stavtrup IF har indstillingen hele tiden været klar: opgaven er at tilgodese flest mulige borgere i Stavtrup og skabe de bedst mulige betingelser for, at både vi og vores børn kan udfolde os fysisk og mentalt såvel i naturen som i idræts- og kulturfaciliteter. I mange år fremad!
Sammenhængskraften i de rekreative tilbud i Stavtrup er og bør netop være, at kunne sammenkæde brugen af Brabrandsøen og Aarslev Engsø med idrætsfaciliteter som fodboldbaner, tennisbaner, løberuter på Hammelbanen, Spejderhuset, brug af Storskoven og den nye ”forbedrede” Klokkeskov, de udedørs fitness faciliteter og den kommende Multihal.
Aarhus kommune skabte netop sammen med lokalrådet det udedørs fitnessområde i bunden af Bispevej til stor glæde for både os i Stavtrup, men med placeringen ligeledes til stor fornøjelse for ALLE brugere af Brabrand stien.
Behovet for en Multihal i Stavtrup er kæmpe stor, og placeringen på Bispevej er perfekt til at fremtidssikre Stavtrup som en by med en unik natur og optimale faciliteter til idræt og kultur.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Rasmus Oddershede

Indsendt

10/02/2021 10:16

Sagsnummer

HS1262329

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H246

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan, Byggeri og Miljø

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00