Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - En ny multihal på Bispevej i Stavtrup, Viby

Multihal i Stavtrup

Fantastisk med en multihal i Stavtrup. Det vil gavne hele byen.
Placeringen af en multihal på Bispemarken, vil derimod skade både Stavtrup St. by og ikke mindst de omkringliggende huse på Mondrupsvej og Bispevej. Det er simpelthen ikke muligt at få noget godt ud af det. Jeg har studeret området meget, da jeg bor på Bispevej. Det gælder både de trafikale forhold, som i forvejen kan være noget belastet og støjen der vil opstå når der skal ske så mange ting på et sted.
Mange snakker om at Bispemarken ligger centralt. Jeg ser det ikke, som et centralt sted i Stavtrup, men derimod i udkanten af Stavtrup. Dvs. at der meget sandsynligt vil være en del der kører til stedet for at hente og bringe børn. Det ses bl.a. når der er spejdermøder i den gamle stationsbygning på Bispevej. Der kommer masser af biler der fylder det hele når børnene skal hentes.
De mennesker der bor her i området har bl.a. bosat sig her på grund af freden og stilheden der er i området. Den fred vil unægtelig blive frataget alle beboere, som bor i området omkring Bispemarken.
Det kan lade sig gøre, hvis man vil, at bygge et andet sted. F.eks. kan nævnes området ved de gamle fodboldbaner og klubhus. Det er et meget større område og her bor ikke så mange mennesker, som vil blive generet, af at få så kolossalt et byggeri som nabo.
Så nej jeg stemmer ikke for en placering på Bispemarken, men ser meget frem til en hal et andet sted i Stavtrup.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Helle Middelbo Riel

Indsendt

10/02/2021 14:17

Sagsnummer

HS2643939

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H246

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan, Byggeri og Miljø

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00