Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - En ny multihal på Bispevej i Stavtrup, Viby

Opbakning til placering af en multihal ved Bispevej.

Som mor til 3 aktive børn og kæreste til en meget engageret håndboldtræner, så har jeg i den grad oplevet den mangel på halkapacitet, som vi borgere i Stavtrup lider under.
Jeg har derfor med glæde fulgt med i det store arbejde, som en gruppe frivillige har lagt for dagen i forhold til at få etableret en multihal i Stavtrup.

Da det desværre ikke er muligt at placere hallen i området omkring den eksisterende idrætshal, så anser jeg beliggenheden på Bispemarken som den bedste placering. Her vil multihallen kommer til at ligge i nærheden af både fodbold og tennisfaciliteterne. Og for mig at se, så er en placering, hvor man kan samle flere idrætsgrene den absolut bedste løsning. Stavtrup idrætsforening trænger til et sted, hvor de forskellige idrætsgrene kan mødes.

Som jeg hørte det til borgermødet, så vil beliggenheden på Bispemarken være den placering, der vil gøre projektet realistisk hurtigst muligt. Og når marken ydermere i mange år har været udlagt til idrætsfaciliteter, så ser jeg ikke andre muligheder som værende ligeså oplagte.
Derfor bakker jeg op om en placering af en ny multihal på matrikel 15M.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Pauline Lund-Lauritzen

Indsendt

10/02/2021 18:08

Sagsnummer

HS4242087

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H246

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan, Byggeri og Miljø

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00