Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - En ny multihal på Bispevej i Stavtrup, Viby

Kommune og lokalplanlægning

Ja tak til multihal. Nej tak til placering.
Ja tak til hal. Der har gennem mange år har været et stadig stigende behov til supplement og aflastning af de hal faciliteter vi i forvejen har. Et behov der kun bliver større, jo større byen vokser sig.
Nej tak til placering. Jeg er bekymret for den øgede trafik der vil komme på et sted, der i forvejen er meget udfordret og for, som jeg ser det, et for lille antal p-pladser.Og i den forbindelse mener jeg at det er optimistisk at tro at folk vil komme løbende, gående eller cyklende til hallen. Det ses jo tydeligt, når der f.eks er arrangementer på skolen, at p-pladser og veje i nærheden af skolen fyldes op med biler. Det samme gør sig gældende når der er arrangementer ved spejderhuset og idrætsanlæg i byen iøvrigt.
Jeg synes også, at det vil være for stort et byggeri at lægge på Bispemarken. For stort i forhold til de nærmeste naboer og for stort til stedet.
Jeg kan ikke helt finde ud af hvor meget man har overvejet de øvrige steder der har været talt om men jeg synes der må være et bedre sted end Bispemarken.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Anni Yderholm

Indsendt

10/02/2021 18:59

Sagsnummer

HS7193022

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H246

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan, Byggeri og Miljø

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00