Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - En ny multihal på Bispevej i Stavtrup, Viby

Høringssvar: placering af multihal på matrikel 15m

Vedrørende indsigelse mod ændring af kommuneplanen matrikel 15m, Bispemarken Stavtrup

Jeg bor ikke i området omkring Bispemarken, men bor i Stavtrup.

Jeg vil gerne gøre indsigelser mod dette forslag af følgende årsager:
- At placere en multihal ved et villakvarter hører ingen steder hjemme. Den burde placeres i udkanten af Stavtrup, ikke ved allerede eksisterende private boliger, da det ville give mange støjgener og øget trafik.
- I forvejen lider Stavtrup under massiv gennemkørsel fra Brabrand og Højberg, og vi er plaget af motorvejsstøj, hvor kommunen ikke har tænkt sig at bygge støjværn, desuden påtænkes der også motorvejsramper. Hvad mere skal vi have trukket ned over hovedet i Stavtrup?
- En kæmpe multihal på det hjørne vil fuldstændig spolere den hyggelige stemning og miljø, vi har nede omkring Stationsbyen og søen. Jeg benytter ofte området til gåture, hvor jeg kommer for at finde ro, og den ro vil blive ødelagt af den foreslåede placering af hallen.
- Det er i forvejen sådan, at når jeg går mine ture i området (når jeg går ned ad Bispevej) skal jeg nogle gange springe for livet, fordi der kommer busser, rustvogne til Lokalcenter Søholm, miljø- og teknikbiler til vandværket, bilister og cyklister til fritidsklub og børneinstitution eller Lokalcenter Søholm. Hvordan vil det så ikke blive hvis der også kommer en multihal? Det bliver et trafikknudepunkt uden lige.
- Brug dog hellere området ved det – i forvejen nedslidte – fodboldklubhus til en ny multihal. Her har vi i generationer været vant til at kunne samles. Og det bør forblive sådan.


Med venlig hilsen Cecilie Krogh
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Cecilie Krogh

Indsendt

10/02/2021 19:27

Sagsnummer

HS0363286

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H246

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan, Byggeri og Miljø

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00