Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - En ny multihal på Bispevej i Stavtrup, Viby

Positiv over for multihal på Bispemarken

Vi er flere fra Stavtrup Stationsby som støtter op om placeringen ved Bispemarken. Vi ønsker Multihallen af flere årsager og er overbeviste om, at placeringen ikke kun er den rigtige for hele Stavtrup, men også for borgerne i eksempelvis Ormslev. Vi skal huske helheden i valget af placering, og det er Bispemarken efter vores opfattelse svaret på. Helheden består jo i let adgang for alle borgere i Stavtrup samt let adgang for skolen, daginstitutionerne samt Plejehjem og Hospice. Tennis, fodbold og indendørs aktiviteter bliver bundet sammen via placeringen på Bispemarken.
Vi er ikke bekymret i samme grad som øvrige fra Stavtrup Stationsby over især parkeringsforholdene. Vi ser det som en del af et projekt, at udfordringer som parkering og øvrig trafik løses i samarbejde med kommunen, som besidder erfaringen til at løse disse udfordringer. Placeringen af Multihallen på Bispemarken gør ydermere, at stisystemerne bindes endnu stærkere sammen. Brabrandstien og dens brugere vil have mulighed for et stop på vejen, og borgerne i Stavtrup vil lettere kunne tage cyklen end bilen. Skoleeleverne ville kunne færdes mere sikkert.
Multihallen drejer sig ikke kun om Stavtrup Stationsby men om hele Stavtrup og derfor bakker vi op om placeringen på Bispemarken. Vi er overbeviste om, at Multihallen vil have en stor betydning flere generationer frem, og derfor mener vi, at Multihallen skal placeres på Bispemarken.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Louise Kjærgaard Thomsen

Indsendt

10/02/2021 22:30

Sagsnummer

HS4149228

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H246

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan, Byggeri og Miljø

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00