Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - En ny multihal på Bispevej i Stavtrup, Viby

Ja tak til Stavtrup Multihal - Stedet der samler på Bispevej

Jeg bakker fuldt ud op om forslaget til Stavtrup Multihal på Bispevej, matrikel 15M, som det er stillet af Haludvalget under Stavtrup IF.

Forslaget er gennem en årrække blevet gennemarbejdet, drøftet og vendt under involvering af alle, som har vist projektet interesse. Stort tak til Haludvalget og andre frivillige i Stavtrup, som har bidraget konstruktivt løsninger på de behov for idræts- og kulturfaciliteter, som vi har i Stavtrup – og har haft gennem mange år. En multihal med mulighed for afholdelse af foredrag og andre kulturaktiviteter vil gøre byen endnu mere attraktiv. En multihal med plads til at mødes og styrke de fællesskaber, som allerede er at finde mange steder i byen, er eftertragtet. Samtidig vil byens unge og ældre kunne blive ved med at dyrke deres sport og motion i Stavtrup, i stedet for at skulle søge mod Viby, Brabrand og Stadionhallen, som følge af det massive pres på de nuværende faciliteter.

Jeg ærgrer mig enormt over det er lykkes en lille gruppe af borgere at fremstille et scenarie med en multihal, ”der splitter”. Man forsøger at skabe et ”os” og ”dem” mellem ”gamle Stavtrup” og ”nye Stavtrup” i forhold til den kommende multihal. Heldigvis står denne lille gruppe borgere alene med deres tilgang – resten af Stavtrup ønsker kun gode løsninger for hele byen. Herunder har jeg fuld tillid til at Aarhus Kommune i samarbejde med Haludvalget finder gode og holdbare løsninger for trafik, bæredygtighed og sammenhæng med natur og det øvrige Stavtrup.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Lea Nissen

Indsendt

10/02/2021 22:32

Sagsnummer

HS7157818

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H246

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan, Byggeri og Miljø

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00