Gå til hovedindhold

Høringssvar

HØJHUS MINDET 6

Om dette højhus er for højt eller hvor hvilke problemer det skulle give i forhold til skygge, vind skal jeg ikke gøre mig klog på.

Min oplevelse af at bevæge mig rundt i Sydhavnen, er at der er masser af plads i bredden i stueplan og umiddelbart kan jeg kun se at højhuset ville aktiverer endnu mere af stueplanen i området. Samtidig planlægges de umiddelbart at der skal nedlægges p-pladser, p-pladser som i mine øjne pt. er det som påvirker vores områdes industrielle charme mest negativt og som fylder langt mere i Sydhavnens areal pt.

Vi vil hellere have arkitektur end p-pladser.

Som ejer af Jumbo - Bakery & Eatery på Mindet 4d, hilser vi al tilstrømning af mennesker til Sydhavnen velkommen både i stueetagen og op efter. Vi hilser også planer om etablering af gang/cykelstier velkommen, samt grønne områder med mulighed for ophold for alle de besøgende og arbejdende. P.t er Sydhavnen fattig på plads til ophold i forhold til eksempelvis den ''nye'' havnefront fra DOKK1 til Navitas. Jeg ser frem til at planen for højhuset ligger op til flere grønne område og mindre betonpark som man eller oplever på resten af havnen.

Vi ville elske hvis resten af Århus og opland kunne gå på opdagelses i Sydhavnen så vores lidt oversete bydel kan blive integreret i resten af byen.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Benjamin Birk

Indsendt

11/03/2021 15:12

Sagsnummer

HS5551874

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Midtbyen
Hørings-id

H257

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00