Gå til hovedindhold

Høringssvar

Spændende og fremsynet projekt

Et spændende og nytænkende projekt, der giver plads til arbejdspladser og mulighed for at bo i hjertet af Aarhus. Derudover vil byggeriet spille godt sammen med bl.a. Lighthouse og Aarhus City tower, og skabe en spændende skyline, der markerer Aarhus som en moderne europæisk by.Helle Mærsk tilføjede et høringssvar senere den 19-Mar-2021. Det tilføjede høringssvar er kopieret ind nedenfor:Jeg synes umiddelbart, det er ærgerligt, hvis lugtgener fra industrien skal spænde ben for udviklingen af Sydhavnen, Aarhus Ø m.m.


Jeg tænker i stedet, om det vil give mere mening at gøre sig nogle overvejelser i forhold til, hvordan lugtgenerne fra industien kan reduceres. Det er ikke kun høje byggerier, der påvirkes af lugtgenerne - nogle dage kan lugten lægge sig som en dyne over hele Aarhus midtby.


Er det en mulighed at anvende særlige filtrer etc., der reducerer de lugtgener, der kommer fra industrien? Det kan eksempelvis også være løsninger som landstrøm til de store skibe, så dieselmotorerne på eksempelvis cruise skibe ikke behøves holdes i gang.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Helle Mærsk

Indsendt

11/03/2021 22:09

Sagsnummer

HS7379411

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Midtbyen
Hørings-id

H257

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00