Gå til hovedindhold

Høringssvar

Højhus er helt uacceptabelt i det indre Aarhus og gør ikke byen grønnere

Helt uacceptabelt at placere et nyt højhus i bymidten. Trafikforhold er i forvejen kaotiske i store dele af byen og med mange andre byggerier ved Sydhavnen er der ingen udsigt til at bedring. Der er ikke plads til flere indfaldsveje og den offentlige trafik kan ikke hjælpe på problemet med mange flere kontorer m.v.
Rent æstetisk er et højhus ved havnekanten en skamstøtte i forhold til de omkringliggende bygninger der trods alt viser respekt for udsigten til vandet. Beliggenhed tæt på Oliefabrikken kræver at denne ikke længere udgør en eksplosionsfare og det mangler dokumentation.
Vindforhold ved en skyskaber er velkendt: den skaber enorm turbulens og umuliggøre et udeliv, selv på en stille sommerdag.
Det grønne islæt ved byen forsvinder endnu mere med et tårn i beton og glas og ideen med at pynte med et par tomatplanter på topper er latterlig virkningsløs.
Det undrer at Byrådet så naivt siger ja til et spekulationsbyggeri, der intet bidrager til byen undtagen forurening, trafikkaos, dårlig æstetik og frustrerede naboer.
Afvis blankt dette skandaløse forslag.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Jens Gert Eibye Sørensen

Indsendt

13/03/2021 18:02

Sagsnummer

HS8279117

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Midtbyen
Hørings-id

H257

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00