Gå til hovedindhold

Høringssvar

Mastodonthøjhuset - Nej tak!

Endnu en uskøn klump af glas og stål til at fodre investorerne og understøtte byrådets opblæste metropole ambitioner, fuldstændig ude af trit med omgivelserne og borgernes velbefindende.

Det er efterhånden svært fortsat at sætte nye ord på forargelsen og skuffelsen over de vanvidsbyggerier, man skal stå model til som indfødt århusianer. Heldigvis er der både en række fagfolk og foreninger der melder kritisk ind i forbindelse med Mastodonthøjhuset ved mindet, tæt ved Dok1, og mestendels kan jeg tilslutte mig koret af logiske røster.

Tænk jer nu om en ekstra gang, før man igen "tilfældigvis" styrer byen i samme retning som bygherrerne. Bygninger skal ikke bare være klodser til opbevaring af mennesker, de skal være organiske dele af en større helhed og bidrage til at skabe byrum hvor menneske kan leve, ikke kun hvor de kan bo. Det sørger man for ved hjælp af helhedsplaner og byplanlægning, men det er efterhånden snart nærmere reglen end undtagelsen at byrådet fraviger egne regler og reguleringer for frit at overlade styringen til bygherrerne. Det er decideret udemokratisk.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Anders Sinding

Indsendt

15/03/2021 07:19

Sagsnummer

HS8255397

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Midtbyen
Hørings-id

H257

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00