Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sådan Aarhus

Det bliver et flot Højhus, hvor arkitekt og bygherre helt klart har store ambitioner, og ikke blot vil bygge så billigt som muligt - det skal vi som by og borger sætte stor pris på.
Beliggenheden tæt på, banegården, rutebilstationen og letbanestop er helt rigtig, når man bygger et højhus, hvor der dagligt skal arbejde mange mennesker.
Aarhus Kommune bruger mange penge og tid på at fremme den demokratiske proces med borgermøder, høringer, følgegrupper og meget mere - det skal vi være glade og stolte over. Man kan dog nemt få den opfattelse, når man følger debatten omkring byudvikling i Aarhus at byrådet/politikkerne gør alt forkert. - det mener jeg ikke er tilfældet. De "utilfredse" er blot dem der farer i blækhuset, og fylder mest i debatten. De tilfredse deltager sjældent i borgermøde, følgegrupper mm. Politikkerne må derfor ikke lade sig påvirke at "folkestemningen" fra dem som råber højest, men huske at de er valgt til at træffe visionære og modige beslutninger til gavn for hele byen - og heldigvis er det også ofte det som sker, selvom vejen dertil kan være meget besværligt og med store ekstra omkostninger for bygherre. Jeg glæder mig til, at se højhuset færdigbygget.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Jørgen Jacobsen

Indsendt

19/03/2021 12:13

Sagsnummer

HS9072306

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Midtbyen
Hørings-id

H257

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00