Gå til hovedindhold

Høringssvar

Vejen til vækst

Jeg ærger mig over negativiteten og modstanden i kommentarfelterne her og på Facebook, når der skal bygges nyt i Aarhus C. Forandringen er efter min mening vigtig og nødvendig for Aarhus, hvis byen skal blive ved med at være attraktiv, vækste og kunne imødekomme den store efterspørgsel. Byen er jo også i konkurrence med omkringliggende byer, og følger man ikke med, så taber man til de andre - fx arbejdspladser, events, koncertoplevelser m.m.

Dermed ikke sagt, at der for alt i verden skal bygges nyt og rives ned. Det skal naturligvis gøres klogt, æstetisk og skabe værdi for omgivelserne, men det synes jeg faktisk er tilfældet her.

De eneste bekymringer, som jeg har, er parkeringshuset, der kommer til at skærme for noget af det eksisterende byggeri. Derudover er jeg bekymret for den trafikale belastning, som i forvejen er en udfordring i Aarhus. Sidst tænker jeg, at der bør kræves, at der gives en masse grønt og rekreativt til området omkring byggeriet, når der bygges så store projekter, så man undgår betonjungler.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Lars Christensen

Indsendt

25/03/2021 01:06

Sagsnummer

HS7964147

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Midtbyen
Hørings-id

H257

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00