Gå til hovedindhold

Høringssvar

Indsigelse mod lokalplan 1125

Vi undre os som beboere over en række ting ved lokalplan 1125

For det første må man spørge hvorfor der ikke laves en helhedsplan for området, hidtidige byggeregler for området bliver nu fuldstændig tilsidesat fordi en developer, med gode kontakter, har planer for området. Man må undre sig overfor hvorfor det er den samme gruppe mennesker med let adgang til ledende politikere der igen og igen får ændret lokalplaner til gene for beboer i områderne, der er ikke tale om udvikling men derimod afvikling af områder med intetsigende arkitektur og manglende hensyn til de borgere der fremadrettet skal bo i området.

For det andet, er vi dybt bekymrede over de trafikale udfordringer planerne vil give for området. Allerede i dag kan det være mere end vanskeligt som beboer på en sidevej til Vestre Strand Alle at komme ud vejen på vej til eller fra arbejde. Alt i alt vil trafikken kun blive meget tættere, det vil blive vanskeligere at komme ud fra sidevejene og når kommunen ej heller vil tage hensyn til det manglende udsyn fra sideveje når man skal ud på Vestre Strand Alle, er det kun et spørgsmål om tid før der sker en alvorlig ulykke.

For det tredje er vi vi totalt udforstående overfor en den voldsomme byggehøjde der lægges op til. Det vil skygge og give indsigt ind i de omkringliggende huse og haver. Det vil på ingen måde passe ind i områdets udtryk.

Man står som borger tilbage med et indtryk af at de ledende politikere er mere i lommen på developere end de er i at varetage århusianernes interesse, det er en dybt bekymrende udvikling og fortielserne giver kun endnu større panderynker.

Så til byrådets medlemmer, tænk jer rigtigt godt om, i skal ikke vælges af developere, selvom de tilbyder at betale jeres valgkamp i skal vælges af århusianerne.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Jonas Dahl

Indsendt

19/05/2021 19:17

Sagsnummer

HS5913456

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Vejlby-Risskov
Hørings-id

H275

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00