Gå til hovedindhold

Høringssvar

høring om forslag til spildevandsplan 2021-2026

Vedr. sagsnr. 21/026603

Vi har i vores e-boks modtaget høring om forslag til spildevandsplan 2021-2026, hvoraf det fremgår, at vores ejendom er beliggende i et område, hvor det er planlagt, at der skal ske adskilles af eksisterende fælleskloak, så regnvand og spildevand fremover adskilles.

Det undre os at vi får denne høring, da der i indeværende år er sket separat kloakering på vores ejendom, da vi har indkørsel på Kresten Kolds vej, som i starten af året fik afskilt spildevand og regnvand.
Da kommunen gik i gang med arbejdet på Kresten Koldsvej havde vi kontakt med projektleder Lasse Hansen, som dengang fik undersøgt om vi skulle kobles på ifm. Kresten Koldsvej eller Silkeborgvej. Udmeldingen fra kommunen var, at vi skulle kobles på sammen med Kresten Koldsvej - dvs. vores vand er allerede separeret.

Således må denne høring ved en fejl være sendt til os også. På den baggrund vil jeg anmode jer om, at I følger op på, at det i jeres systemer, på tværs af forvaltninger, fremgår klart og tydeligt, at der er sket separering på vores matrikel.

Mvh. Louise Ejdrup Hansen
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Louise Ejdrup Hansen

Indsendt

12/10/2021 16:05

Sagsnummer

HS2365907

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Andet
Emneord
Miljø og energi
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H293

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Natur og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00

Ved generelle henvendelser og spørgsmål til spildevandsplanen:
klimaogvand@mtm.aarhus.dk.

Vær opmærksom på at alle høringssvar skal afgives her via høringsportalen. Høringssvar kan ikke sendes på mail til ovenstående.

Vil du vide mere?

Se links til flere politikker og planer, som understøtter det blå og det grønne i Aarhus:

Derudover kan du læse mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.