Gå til hovedindhold

Høringssvar

Kornbyen - endelig sker der noget

Jeg ser frem til at en af skampletterne i Malling bliver fjernet. Det er ingen hemmelighed at bymidten i Malling ligner noget fra østeuropa og foderstofgrunden forskønner heller ikke området - indgang til byen.
Den nemme løsning for udviklerne kunne være at bygge rækkehuse i et og to plan som man ser alle steder. Men når man ankommer fra Odder til Malling, så ser man en "barak by" af rækkehuse - kønt er det ikke og der er ikke meget nytænkning over disse huse. I Kornbyen får man endelig noget anderledes til Malling. I projektet har man tænkt fællesskab og bæredygtighed ind, som kan være med til at "binde" byen sammen. Men det er klart, at når man laver noget der er anderledes, så kan naboer og andre beboere i byen blive forskrækket, da tingene jo gerne skal være som de plejer. Men nogle gange så ved folk ikke hvad de vil have, før de prøver eller ser det.
Jeg syntes man skal tage hatten af for udviklerne/ejerne, at de vil bruge så megen energi på et projekt i Malling. De har tænkt alle aldersgrupper ind i projektet - det unge par som lige er flyttet til byen og seniorerne som lige har solgt deres hus.
Mange har kritiseret højden på nogle af bygningerne, men når man får højden, så får man også en udsigt udover den skønne natur som omkranser Malling.

Nu flere folk vi får til byen, nu bedre bliver handelslivet også. Ikke alle vil bo i rækkehuse eller villaer, andre vil gerne bo i noget der er anderledes og herved kan man få alle typer af beboere til Malling.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Marc Hansen

Indsendt

25/05/2021 21:50

Sagsnummer

HS2430677

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Beder - Malling
Hørings-id

H299

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00