Gå til hovedindhold

Høringssvar

Husk det nuværende foreningsliv

I FDF Hjortshøj synes vi, at det er en rigtig god oplandsstrategi, med en masse spændende initiativer, særligt forslag 2 om at have mere nærhed mellem byråd og fællesråd, forslag 5 om at give mulighed for, at oplandsbyerne kan mødes, og forslag 6 om at unge har et sted at være på egne præmisser.

Vi vil gerne, med udgangspunkt i disse forslag, opfordre til, at foreningslivet tænkes med som sparrings- og samarbejdspartnere i oplandsstrategien. Når strategien skal implementeres, synes vi, at det giver mening at snakke med de fællesskaber og mødesteder, der i forvejen er i oplandsbyerne og høre, om de ser, at det giver mening for dem at være en del af det arbejde.

Fællesskabet kommer ikke af sig selv, og det kan give god mening at samarbejde med lokale spejdere, fodboldklubber og rollespilsgrupper om at skabe unikke fællesskaber og fritidstilbud i oplandet.

Derudover vil vi opfordre til, at der med pkt. 7 - at der opsættes digitale skærme, skal sørges for, at foreningslivet får mulighed for også at kunne sende indhold til skærmene, og i pkt. 2 - nærhed mellem byråd og fællesråd, at foreningslivet i lokalområdet her også tænkes med som en relevant aktør.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Rune Kløve Junge

Indsendt

20/05/2021 10:11

Sagsnummer

HS2967523

Informationer

Startdato
Svarfrist
Område
Åby Åbyhøj Beder - Malling Brabrand - Gellerup Harlev - Framlev Hårup - Mejlby Hasle Hasselager - Kolt Hele kommunen Hjortshøj Holme - Højbjerg - Skåde Lisbjerg Lystrup-Elsted-Nye Mårslet Midtbyen Sabro - Borum Skejby-Christiansbjerg Skæring - Egå Skødstrup - Løgten Solbjerg Stavtrup - Ormslev Tilst - Brabrand Nord Tranbjerg Trige - Spørring Vejlby-Risskov Viby
Hørings-id

H307

Kontakt

Marianne Bjerg Hansen

AC-fuldmægtig

E: hbjma@aarhus.dk

 

Vil du vide mere?

Oplandsudvalgets hjemmeside