Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar for

Byudvikling i Hjortshøj

Som beboer på Gammel Kirkevej i Hjortshøj har jeg en særlig interesse i planerne om yderligere byggeri på vejen. Vejen er smal og uden faciliteter for bløde trafikanter. I Temaplanen står at området ved Gammel Kirkevej er vanskeligt tilgængeligt trafikalt. Dertil kommer at det også er en vej som mange børn bruger på vej til og fra skolen.
I den gældende Kommuneplan er der allerede afsat plads til ca. 60 boliger på vejen det vil betyde ca. en fordobling af den trafikale belastning.
Den nye Temaplan tilsidesætter Kommuneplanen. Arealer, der har været er en rimelig forventning om, ville holdes fri for bebyggelse, forslås nu bebygget. Her foreslås yderligere mindst 150 boliger på den trafikalt vanskeligt tilgængelige Gammel Kirkevej. Endnu en fordobling af trafikken, som ovenikøbet alt sammen skal videre af byens smalle gader for at komme ud på landevejen.
Når kravet om blandede boligarealer er opfyldt, vil kun få af de foreslåede boliger være parcelhuse. Og som der også står i Temaplanen, er der i den eksisterende Kommuneplan plads til at opfylde boligbehovet i Aarhus mange år frem, selv med uændret vækst.
Der er dog mange tegn i sol og måne på at der vil være mindre vækst i de større byer fremover. Drop derfor Temaplanens forslag om mere byggeri på Gammel Kirkevej og det nordlig Hjortshøj i det hele taget, og revurder de eksisterende planer for at finde plads til flere parcelhuse.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

peter myatt

Indsendt

28/07/2021 22:18

Sagsnummer

HS8813260

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen
Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI
TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.