Gå til hovedindhold

Høringssvar

Arealer til alle boligtyper

Høringssvar vedr. Skæring Hedevej

Det er naturligvis kun glædeligt, at der er en kontinuerlig vækst. Men med opførelse af 420 ny boliger vil det give uoverstigelige udfordringer med trafikafviklingen ad Skæring Hedevej og derfra videre ud til Grenåvej ad Skæring Havvej. Jeg bor selv på Skæring Havvej og vælger altid i morgentrafikken ikke at køre direkte mod Grenåvej ad Skæring Havvej. I stedet kører vi altid mod vandet og tættere på Århus for at komme på Grenåvej. Årsagen er, at med den megen trafik tager det alt for lang tid at komme ud på Grenåvej. Køen starter ofte allerede før krydset med Skæring Hedevej, så vi skal holde tilbage og give plads til at billister fra Skæring Hedevej kan komme ud på Skæring Havvej med et højresving.
Hertil kommer, at bussen ikke kan svinge til højre fra Skæring Havvej til Skæring Hedevej når der holder biler i modsatte kørebare på Skæring Hedevej. Det vil kun forstærke et trafikalt kaos.
Der er ganske enkelt ikke kapacitet på Skæring Hedevej og Skæring Havvej til at kunne tage en så betydelig stigning i antal biler, som disse 420 nye huse vil give til området. Det er yderst bekymrende hvis en sådan plan bliver godkendt uden at der er tænkt en forsvarlig og sikker afvikling af trafikken. En ny og selvstændig tilkørsel til Grenåvej er derfor det bedste og formodentlig eneste reelle alternativ.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Peter Lyhne Uhrenholt

Indsendt

03/08/2021 10:43

Sagsnummer

HS0445629

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen

Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI

TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.