Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar for

Skæring Hedevej - øget trafik

Det er kun dejligt med en udbygning af nærområdet, men det vil også betyde en yderligere stor belastning af et vejnet som i forvejen er alt for belastet.

I dag er det slet ikke usædvanligt at der holder 2 biler ved hver husstand, og med 420 nye boligenheder vil dette øge trafikken på Skæring Hedevej med minimum 800 biler i døgnet. Samtidigt er der opnået tilladelse til helårsstatus i sommerhusområdet, hvilket betyder at der de næste år også skal påregnes yderligere øget trafik ad Skæring Hedevej fra sommerhusområdet.

Det vil give en alt for voldsom stigning i tilgangen af køretøjer på Skæring Hedevej, og generelt i området som i forvejen er alt for belastet i forhold til til- og frakørsel i krydset Skæring Hedevej / Skæring Havvej, samt i krydset Skæring Havvej / Grenåvej.

Samtidig vil så mange nye boligenheder også betyde tilflytning af endnu flere børnefamilier til området, og med placeringen af de nye boligenheder skal rigtig mange flere børn krydse Skæring Hedevej for at komme til og fra skole. Under nuværende forhold er dette allerede kaotisk i morgentrafikken.

Med så stor en udvidelse af nærområdet og endnu flere tilflyttere i sommerhusområdet, er det nødvendigt at der også arbejdes på at et i forvejen trafikbelastet område ikke belastes yderligere.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Annette Nielsen

Indsendt

08/08/2021 13:35

Sagsnummer

HS9495692

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen
Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI
TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.