Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar for

Byudvikling Mårslet

Høringssvar fra I/S Tandergård – Arealer til alle boligtyper

Arealer i Mårslet

Udviklingsplanen for Mårslet er god og rigtigt placeret, da den understøtter vores muligheder, som et af Århus Kommunes større landbrug, for at kunne fortsætte og videreudvikle vores mark og griseproduktion syd for Mårslet på I/S Tandergård.

I/S Tandergård driver et morderne landbrug og har inddraget næste generation i bedriften. Derfor er det vigtigt for os, at vi kan have en langsigtet plan med plads til primærproduktion i Århus Kommune

Vi ønsker, at byudviklingen foregår nord for Mårslet ved Tranbjerggård, der senest har afviklet deres husdyrproduktion, således at vi kan opretholde vores respektafstand til både Mårslet – men også Ny by Malling som ikke skal komme for tæt på. Temaplanens afgrænsning af Ny By Malling opretholder denne afstand til vores bedrift på Tisetvej 37a.
Det er vigtigt for os at tilflytningen til Aarhus Kommune og Mårslet går hånd i hånd med landbrugets arealbehov, så der er plads til os alle.

Dette har altid i vores øjne været den bedste model med udvikling nord for Mårslet, da byområdet ved Tranbjerggård samtidig vil ligge i nærhed til Århus for cyklister og relativt kunne mindske trafikken igennem Mårslet.
Vi hilser Temaplanen velkommen, og vil naturligvis gerne stå til rådighed, hvis der er spørgsmål til Landbrugets interesser herom ift. Mårslet.


Med venlig hilsen
I/S Tandergård
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

I/S Tandergård

Indsendt

09/08/2021 17:10

Sagsnummer

HS3490909

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen
Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI
TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.