Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar for

STORT NEJ TAK TIL YDERLIGERE PARCELHUSUDSTYKNING I HJORTSHØJ

Hjortshøj har - trods stor tilflytning de seneste 15-20 år - hidtil formået at bevare sin identitet som en engageret, grøn landsby, hvor beboerne både har stort lokalt engagement og udsyn mod Aarhus.
Byens største aktiv er her uomtvisteligt Andelssamfundet i Hjortshøjs lokale engagement og grønne rekreative områder med stier med fokus på biodiversitet, små økologiske husdyrhold og økologisk grøntsagsordning - alt sammen åbent for alle byens beboere.
At kommunen nu overvejer at indrage en stor del af AiHs åbne rekreative områder til parcelhusudstykning, lyder ikke bare vanvittigt i en grøn kontekst, det vil med placeringen også yderligere overbelaste en i forvejen overbelastet bynær infrastruktur i Hjortshøj - med store trafikale udfordringer til følge!
Med en parcelhusudstykning på de jorde, AiH forpagter, vil Aarhus Kommune glæde de få, der får fingrene i en parcel, men kommunen vil samtidig give fingeren’ til byens øvrige 4000 beboere, hvoraf rigtig mange - inklusive min egen familie - tilvalgte Hjortshøj netop pga. byens grønne, rekreative profil. En profil man ved parcelhusudstykning på AiHs grønne arealer vil amputere fælt. Det må IKKE ske!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Charlotte Aaby

Indsendt

15/08/2021 09:46

Sagsnummer

HS0381866

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen
Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI
TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.