Gå til hovedindhold

Høringssvar

Arealer til alle boligtyper

Skæring

Da man sidste år omdannede Skæring Strand fra Sommerhusstatus til Helårsstatus lykkedes man med at konvertere statussen, men man fejlede enormt med den oprindelige vision- nemlig at “Bevare det grønne snit”. Fredninger af træer, områder m.m lå lige til højrebenet, men nej.
Derfor er det mig en gåde, man nu endnu engang lægger op til det stik modsatte, end at bevare det grønne Skæring, som vel efterhånden er en af de få tilbageværende bynære forstæder, der ret beset kan kalde sig grøn og naturrig. Det skal vi altså værne om DENNE GANG.
Det påtænkte område til ny boligbebyggelse strækker sig langs en populær natursti over kuperede marker, vandhuller, krat, småskov og grænser tæt ned mod den fredede Skæring Hede. Det er helt absurd man så kort tid efter den fejlede “grønne” lokalplan endnu engang vil ramme en af de få tilbageværende grønne forstæder.
Udover det grønne, der uopretteligt vil forsvinde, så vil man skabe en enorm trafikal flaskehals, som i forvejen er maximalt belastet (Skæring Hedevej / Havvej).
Derimod har man rent infrastrukturelt et langt bedre udgangspunkt på den anden side af Grenåvej bag det gamle Plantorama samt Vorrevangs området. Her er der i forvejen meget nyt byggeri (og igangværende) og der er “kun” tale om marker som inddrages.
På denne side af Grenåvej er der tilmed bedre tilkørsel, mere plads og vel max 10-15 pct af Skærings beboer holder til her, hvorfor udvidelsen her logisk må være at foretrække. M2-priserne i dette område vil også være en lidt lavere end det påtænkte område, hvilket realistisk vil give langt flere borgere mulighed for at flytte til dejlige GRØNNE Skæring.
Vi afventer med spænding den kommende borgerindragelse.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

André Aarestrup

Indsendt

16/08/2021 22:47

Sagsnummer

HS4245018

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen

Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI

TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.