Gå til hovedindhold

Høringssvar

Arealer til alle boligtyper

Skæring - mangel på visioner danner grundlag for paniske forslag af udstykning af nye parceller gennem eksisterende område .

Med største forståelse for udfordringen vedr. manglende beboelse i Aarhus kommune vidner nye teamplaner for skæring mere om et desperat forsøg på at huse flere mennesker i kommunen end om at styrke de eksisterende samfund og udvikle kommunen.

Tilsvarende, mener jeg der er mangel på vision og forståelse for hvordan eksisterende parceller og områder har fået deres værdi.

Nu fremstår det så af politikernes temaplaner at man ukritisk lever i en utopisk højborg hvor man har en tro på at succesen af etableret område blot kan forsættes gennem en videreudbygning af et velfungerende område. Alt dette uden at tage højde for hvordan området i sin tid er blevet grundlagt og opbygget - en baggrund der nu fjernes.

Alene antallet af mulige udstykninger anført i forslaget bekymre mig da jeg ikke føler man tager nok højde for grønne områder, biodiversitet m.m. men blot ønsker at opsætte så mange som muligt.

Vejnettet på hhv. Skæring egager, skæring havvej og ved Skæring Hedevej vil ikke være i stand til at modtage den belastning ved opførsel af 420 nye parceller.
Vigtigst for et forslag som dette vil være at tilkoblingen til et nyt område vil ske via/gennem Grenåvej eller skovlundsvej da man ikke vil være i stand til at forsøge kapaciteten tilstrækkeligt ved udbygning af eksisterende netværk.

Jeg mener fremlagte paniske planer mangler visioner for nye områder der ikke tager værdien af de etablerede.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Kristian haaning

Indsendt

17/08/2021 08:33

Sagsnummer

HS3513684

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen

Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI

TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.