Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar for

Andelsforeningen Hjortsøj

At lave byggegrunde på et meget vigtigt stykke land for beboere og naboer i dette område vil jeg mene er en rigtig dårlig ide.
Lige det stykke land som Aarhus kommune overvejer at lave byggegrunde på, er et samlingspunkt for beboere, turister og naboer der sørger for at holde fællesskabet ved lige.
Uden de omkring liggende marker til andelssamfundet vil beboernes fællesskab meget hurtigt blive opløst og blive til et ligegyldigt og intetsigende bolig miljø.
I dag er samfundet meget omtalt i både Danmark men også udlandet. Samfundet lever på en alternativ måde som er en fornuftig måde at leve på når vi snakker om at mindske co2 udslip og leve mere bæredygtigt. Med deres leve måde som det er nu, er de med til at vise tusinde vis af mennesker at der er alternativer som er langt bedre for miljøet end den ''normale måde at leve på''. Med andelsforeningen som den er nu vil de stadig, i fremtiden kunne vise os alle en mere bæredygtig og co2 neutral måde at bo og leve på.

Så inden kommunen frigiver plads til byggegrunde i Hjortshøj, bør kommunen sætte sig ind i hvad pladsen bliver brugt til og hvor vigtig den er for fællesskab og hvordan vi kan vise Danmark og verden en bæredygtig og livgivende levemåde.

Med andre ord. Uden Andelssamfundet i Hjortshøj vil vi ikke kunne se (Med vores egne øjne) hvordan det er muligt at leve mere co2 neutralt i et positivt og livgivende lokal miljø.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Rasmus Platz Markersen

Indsendt

17/08/2021 12:22

Sagsnummer

HS1689134

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen
Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI
TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.